Kazım tarzında etkinlik

Osman hocaya rakamları salllamasyon bir öneride bulundum. Kendisi kabaca hesap yapıp böyle bir etkinlik yapılırsa eğer stake veya diğer ödüller için ayrılan adetten bu tarz bir etkinlik için pay oluşturabileceğini söyledi. Ben yine atıyorum 1 kullanıcı app omc adresi üzerinden (siteyi tanımakta büyük fayda sağlar) pi network benzeri bir musluk oluşturulsa 1 kişi günde 1 adet kazansa getirmiş olduğu referans sayısına göre artış gösterse. Bu tarz bir etkinlik sizce nasıl olur arkadaşlar. Bizim hali hazırda borsada listeli olmuş oluşumuz ref konusunda baya bir önde getirir yani tanıtım açısından toplumu arttırma amacı için iyi bir etkinlik olabilir(+ olarak kazım dan hak kazanmak için telegram kanalı twettir da Osman beyin hesabı omc nin hesabı gibi hesapların takip edilmesi şartı vs konulursa dahada iyi olur düşüncesindeyim)

2 Likes

Hocam durmadan bir şeyler ekleyerek yerimizde sayıyoruz. Bunlara gerek yok bence. Bir an önce arayüz değişikliğine gidelim Omapp i çıkaralım . Community programlarında ödülleri artıralım . 50 bin değil 500 bin Omc dağıtalım bunun da reklamını yaparsak kullanıcı çekeriz. Yoksa ne muslukla ne de 50 bin Omc ile kullanıcı çekeriz.

1 Like

Şuan omapp’ı çıkarıp böyle güzel bir şeyi bu zamanda piyasaya çıkarıp boşa atamayız bence. Piyasanın durumu belli ve daha bir süre daha böyle gidecek gibi ben bu süre zarfında topluluğu arttırmak adına bu tarz bir etkinliğin iyi olacağını düşünmüştüm.

1 Like

Arkadaşlar şu anda ben omapp üzerinde çalışıyorum v2 ile Walletconnect desteği eklenerek yayına alınabilmesi için. Aynı zamanda web sitesi UI düzenlemesi için de çalışmaya başladık. Aynı zamanda community portal için de arayüzü devreye almak istiyoruz şu anda aynı anda en fazla 3 proje yürütecek kapasitemiz var.

Bu projelerin arkasındaki iş listesini burada topluluk olarak karar verirseniz sizin isteklerinizle önceliklendirelim.

4 Likes

Sağolun hocam desteğiniz için. Ben bir yatırımcı olarak omapp’ın şuanda piyasaya çıkmasını istemiyorum. Piyasa düzelene kadar ister 6 ay ister 1 yıl olsun bu kadar iyi bir projenin bu zamanlarda çıkıp boşa gitmesini istemiyorum çünkü bizim için en iyi projelerden biri olacağına inanıyorum benim önerim min miltarda ödüllendirme yapılacak şekilde bu tarz bir etkinlik yapılmasının toplumu arttırma açısından iyi olacağını düşünmekti. He benim göremediğim başka şeylere yol açar onu tabiki burada konuşalım.

Çoğu projenin wallet uygulaması var zaten . Senin kendi ağın varsa bağımsızım diyorsan zaten wallet olmak zorunda. Wallet haberiyle fiyat yükselmez zaten. Wallet ı yayınlayıp sorun var mu yok mu görüp kararlı sürüme geçmeliyiz hemen. Piyasa yükseldiğinde wallet çıkartırsan ve sorun olursa olmaz maalesef. Her şeyi tamamlayıp piyasa yükseldiğinde tanıtım yapmak , ortak açıklamak fiyat yükseltir

2 Likes

Ben site tasarımlarının değişmesi Omapp yayınlanması ve yakım ve ekip payının öncelikli olarak halledilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Wallet in haberi ile fiyatın yükselişe geçeceğini düşünen kişiler var ise zaten bu kişiler yanlış düşünce içindeler. + her projenin bir wallet yok en çok sükse yapan mate turst haricinde en çok önde olanlar proje değil borsa cüzdanları binance huobi wallet gibi. Projeye cüzdanına örnek verirsek safepall ın cüzdanı varki bunlar zaten cüzdanı çıkardılar bu cüzdana kullanıcı getirip airdrop tarzında dağıtım gibi cüzdanı indirip kuran ve içerisinde belirli görevleri yapan kişilere ödüller vererek. Piyasaya çıktılar ilk çıktıları yerde binance idi zaten. Wallet önemli bir etken her önüne gelen bir wallet çıkarmıyor çıkaranda zaten bi cacığa yaramıyor. Wallet işi yapılacak en iyi şekilde yapılıp. Gerek duyuru gerek reklam açısından yerinde zamanında ve güçlü bir omapp çıkışı bu toplumu 3 e 5 e belki 10 bile katlar. Dediğim gibi proje wallet bakımından benim takip ettiğim wallet sayesinde sükse yaratan bunu en iyi şekilde kulanan proje safepall he başka vardır wallet öne sürerek milyonlara ulaşan proje benim takibiminde değildir ona amenna. Açıkcası bende omapp ın bu derece olmasa bile büyük bir sükse yapmasını bekliyorum. Bu nedenle en doğru zamanda ve en hazır şekilde piyasaya çıkması en iyi sonucu verecektir diye düşünüyorum

1 Like

Hocam şu an sıkıntımız insanların bilmemesi. Bak kaç gündür açık olan forum 47 kişi üye adminleri çok 44. Bu şekilde insanları kazanmak çok zor. Bir an önce bir şeyleri oturtup Twitter’da tt etkinlikleri cmcde AirDrop gibi insan çekecek etkinliklere ihtiyaç var.

4 Likes

Bugün bitget seni delist ediyor topluluk olup tekrardan kendimizi açtıramıyoruz borsada. Dürüst olalım kişi sayısı az. Hacim bile grup içinden oluşuyor yine. Bundan dolayı düştük zaten iyice.

Benimde en büyük gayem topluluğu arttırmak olduğu için yani amacım tamamen bu yolda olduğu için böyle bir öneride bulurdum. Şuanda en basit ve hızlı şekilde yapılabileceğini düşündüğüm için öneride bulunmak istedim. He topluluk açısından biz en büyük hatayı en başta yaptık Türk toplumundan kaçtık kaçındık. Bu piyasada Bir yola girip bu kadar süre geçmesine rağmen bu kadar az topluluğu oluşturmak üstün bir başarı gerektirir biz bunu başardık açıkcası zoru başardık. He ben her zaman savunduğum şeyi savunmaya devam edeceğim mevcut topluluğun ne zaman parasını katlanmaya başlar ise yeni topluluk o zaman daha fazla ve hızlı artar paranın olmadığı kazancın olmadığı yere kimse gelmez.

Osman Bey Selamlar,

Osman bey bizim çok hızlı bir şekilde telegram,twitter, vb sosyal medyada kullalnıcı sayımızı arttrırmalıyız.Bilmiyorum fenomen tarzı kişilere karşımıyız ama onlar bu sistemin parçası bizler insanlar olarak bu tür kişileri takip ediyoruz. Projeyi doğru anlatacak doğru ve saygın kişilerden destek alabiliriz.airdrop vb ödüllerlede destek olup cominiteyi arttırabiliriz.

2 Likes

Osman Bey,
Stake için ayrılar rakamlar çok fazla bu rakamlar düşürülüp yeni yatırımcı çekmek için kullanılmalı ayrıca arzı bir bir miktar daha düşürülmesi gerektiğini düşünüyorum yakım tutarı arttırılmalıdır. Ayrıca 550 küsür borsa var ve biz bir tanesindeyiz bu sayının arttırılması düşüncesindeyim.

2 Likes

topluluk borsa listelemesi istiyor fiyatı olumsuz etkiler diye düşünüyorsanız bunun sıkıntısını da topluluk çeker merak etmeyin ama aptos sol 3x yapmışken avax yüzde 70 artmışken 0.0050 yi kabul etmiyorum bir eleştirimde neden fiyat konusunda bu kadar çekingensiniz sanki fiyat artacak diye korkuyoruz daha cesur adımlar atmalıyız İÇERDEKİLER KAZANMADAN DIŞARIDAN KİMSE GELMEZ

4 Likes

O MİT’e tamamen katılıyorum. Şuan mesela 3 4 borsada olmuş olsaydık çok daha farklı yerlerde olabilirdik. Her zaman dediğim gibi. Mevcut yatırımcı kazanacak yenilerini getirecek onlar kazanacak daha yenileri gelecek. 6 ay oldu Bitget güya omc Ağı ile listeleme yapacaktı. Adamlar bildiğin bizimle oyun oynadı asır oldu yazık günah

2 Likes

Paranın kullanılabilirliğini arttırmak adına omapp premium tarzında bir hizmet çıkarılıp ödemesi omchain ile yapılabilir.

Peardao ile Nft işi ne oldu bilmiyoruz